DENİZLİ / BULDAN - Buldan Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Buldan Halk Eğitimi Merkezi voleybol kursu kursiyerleri ile yapılan ( 9+1 kale oyunu) etkinliği

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇALIŞKAN'ın değerli eşi Işıl ÇALIŞKAN'ın kurumumuzda yapılan çalışmaları ve ilçemizde bulunan tarihi konakları gezerek bilgi edinmiştir. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okul Sporları İl Seçmelerinde dereceye giren Karate Kursumuzdaki  öğrencilerimizin ödülleri ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa VURAL , Şube Müdürü Emel MUTLUTÜRK ve Kurum Müdürümüz Mehmet ÇAPACIOĞLU tarafından verilmiştir.

Ock

Buldan Halk Eğitimi Merkezi Karate kursumuza katılım il seçmelerinde derceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz

Kas

Buldan Kaymakamımız Sayın Turan ERDOĞAN kurumumuzu ziyaret ederek atölyelerimizi gezip kurslarımızla ilgilibilgi almıştır.Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

Kurumumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Usta Öğretici ve kursiyerlerimizle birlikte 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşadık.

Eyl

BULDAN DOKUMA FESTİVALİNDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZİN  VE ÜRETİLEN ÜRÜNLERİMİZİN TANITIMINI YAPTIK STANDIMIZI ZİYARET EDEN BULDAN HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

Ağu

Hayat Boyu Öğrenme Şenliği Yıl Sonu Sergimizin açılışını Buldan Kaymakamı Sayın Tayfun DELİ nin katılımıyla gerçekleştirdik.Yıl boyunca Buldan Halk Eğitimi Merkezimizde canla başla çalışan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünleri görülmeye değer.

Haz

1-2 -3 Haziran 2023 tarihlerinde yapılan Denizli Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerine Katılım oldukça yağun.Tüm Denizli Halkını Hayat Boyu Öğrenme Kapsamında İlçe Halk Eğitimi Merkezlerimize bekliyoruz.

Ekm

İlçemiz Kaymakamı Sayın Tayfun DELİ Kurumumuzdaki Kurslarımızın iş ve  İşleyişini  yerinde ziyaret etmiştir. Ziyaretlerinden dplayı Sayın kaymakamımıza teşekkür eder görevinde başarılar dileriz.

Ağu

Bu yıl ilk defa kutlanan ''Hayat Boyu Öğrenme Haftası'' etkinlikleri kapsamında yaptığımız başarılı çalışmalar sonucu Genel Müdürlüğümüz tarafından kurumumuza verilen TEŞEKKÜR BELGESİ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer KÖLEMEN tarafından Kurum Müdürümüz Mehmet ÇAPACIOĞLU 'na takdim edildi. Bu belgenin alınmasında emeği geçen kurum idaresi, öğretmen ve usta öğreticilerimiz ile tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.