DENİZLİ / BULDAN - Buldan Halk Eğitimi Merkezi

Mehmet ÇAPACIOĞLU - Kurum Müdürü

1983 yılında Aydın ili Bozdoğan ilçesi Örtülü Köyü´nde doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Bozdoğan´da bitirdim. Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği´nden 2004 yılında mezun olduktan sonra aynı yılın Eylül ayında Şırnak ili Uludere ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda ilk görevimi başladım. 2005 yılında Şırnak ili Cizre ilçesi İsmail Ebul-iz İlköğretim Okulu´na atandım ve bu okulda 2010 yılına kadar öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptım. 2010 yılında ilçemizde bulunan Ahmet Tuncay Yatılı Bölge Ortaokulu´na tayin oldum. 2016 yılına kadar öğretmenlik, 2016´dan 2020 yılına kadar aynı okulda müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 04/09/2020 tarihi itibariyle Halk Eğitimi Merkezi´ne Müdür olarak atandım.

Evli olup üç çocuğum bulunmaktadır.