DENİZLİ / BULDAN - Buldan Halk Eğitimi Merkezi

Buldan Halk Eğitimi Merkezi

Cumhuriyet Mah. Gönül Çıkmazı No1 Buldan/DENİZLİ
Vizyon
Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir okul olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
Misyon
Halk Eğitimi Merkezi olarak, ilçemizde eğitim kapsamı dışında kalmış genç kız ve kadınlarımız veya yetişkin erkeklerimize okuma – yazma kursundan başlayarak onlara Meslek ve Mesleki kurslar, istihdama dayalı kurslar sosyal aktivite alanında eğitim çağına başlamış ve eğitim çağını tamamlamış olan tüm bireylere yönelik sosyal etkinlikler ve bu çalışmalar içerisinde İşkur işbirliği, Genelkurmay Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapılarak halkımıza hizmet sunmayı amaçlıyoruz.
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
08.00 - 24.00 arası